Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,952
· Legújabb tag: diazybell88
Facebook
Hozzászólások
Namida Fansub » Általános » Szabályzat
 Téma nyomtatása
Szabályzat
Szalka
Szabályzat


Üdvözlünk a ~ Namida FanSub ~ oldalán. Amennyiben regisztrálni kívánsz az oldalra, és aktív tag kívánsz lenni, néhány szabálynak alá kell vetned magad.
1) Az oldalon található feliratok a készítők szellemi tulajdonát képezik. Ingyenesek, kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak, más oldalon pedig csak a készítők előzetes beleegyezésével szabad elhelyezni őket.
2) Az oldalon korhatáros művek is elérhetőek. Ezeknél a letöltésnél figyelmeztetés olvasható. Ezen műveket csak akkor töltsd le, ha elég idősnek érzed magad hozzá!
3) A fórumnak meghatározott struktúrája van, ezért kérünk, vedd ezt figyelembe. Ha nem találsz az igényeidnek megfelelő topicot, használd a keresőt. Új topicot csak abban az esetben nyiss, ha szerinted igény van rá, és tényleg nem találtál a témával foglalkozó topicot.
4) A fórumban nem tűrjük a trágár beszédet, a káromkodást, a ''Flame''-elést. Ilyen esetekben szigorúan fogunk fellépni.
5) A moderátorok és adminisztrátorok döntése megkérdőjelezhetetlen. Ne szólj be, mert úgyis te húzod a rövidebbet. Ha mégis úgy érzed, hogy igazságtalanság történt, jelezd az illetékesnél, és kellő esetben felülbíráljuk a döntést.
6) Egymással szemben is igyekezzünk tiszteletben tartani az etika szabályait. Ha valaki nem szimpatikus, akkor inkább kerüld vele a kontaktust. Ha pedig valaki zaklat, jelezd az adminisztrátorok, moderátorok irányában. Nem fog süket fülekre találni.
7) Az építő jellegű kritikákat mindig szívesen fogadjuk, de igyekezz nem átesni a ló túloldalára.
8) Szigorúan tilos az oldalunkon bármely vallási, etnikai csoport becsmérlése, politikai propaganda hirdetése. Úgyszintén végleges bann a ''jutalom'' érte.
9) Ha a projectekkel kapcsolatban van kérdésed, akkor azt a megfelelő topicba tedd fel, lehetőleg kulturált módon, és ne kockáztasd ezzel a bann lehetőségét, illetve, ne játssz a csapattagok türelmével.
10) Ne offolj! Magyarul csak a témához kapcsolódó megjegyzéseket tegyél. Az offokat törölni fogjuk, az illetőt, pedig figyelmeztetni. Többszöri figyelmeztetéstörlést von maga után. Ha offolni akarsz, azt az Offtopicban megteheted.
11) Nem említs konkrétan FTP címeket, elérhetőségeket. Utalni utalhatsz rájuk! Ez az ő védelmük érdekében van. A szabályszegőket posttörléssel és szintén bannal honorálhatjuk.
12) Lehetőleg kerüld a spoilerezést. (Azon megnyilvánulásokat, melyek egy adott anime, manga, film, dorama történetével, szereplőinek sorsával kapcsolatosak.) Ha mégis sor kerülne ilyenre, kellően különítsd el, jelezd az elejét és a végét is. Szabálysértés esetén egy hét bann jár érte. (Tartsuk tiszteletben, hogy lehetnek olyanok is, akik még nem látták az adott művet, és az ilyen jellegű posztokkal elronthatjuk a szórakozásukat!)
13) Egy üzenetet csak egyszer küldj el! Nincs értelme a többszörös küldésnek. Ha kiderül ilyen esetben, hogy az illető direkt és nem önhibáján kívül (fórum-, üzenőfal-, oldalbug) posztolt többször, az büntetést vonhat maga után.
14) Az avatárod maximális mérete nem haladhatja meg a 100*100-as méretet! A nem megfelelő méretűeket értelemszerűen töröljük!
15) Az aláírásodban szerepelhet banner vagy kép is, amelynek a maximális mérete 340x100 lehet. Az ezt meghaladó bannereket töröljük, az illetőt, pedig képarányosan bannoljuk. (Több bannerkép feltöltése is megengedett, de csak abban az esetben, ha a bannerek összmérete nem haladja meg a 340*100-as méretet)
16) Képeket, cikkeket, ismertetőket, fanalkotás, sőt akár feliratokat is küldhetsz oldalunkra. Ellenőrzés után '' amennyiben semmi sértőt, hibát, stb. sem találtunk benne '' kikerülhet az oldalra.
17) Az ismertetőkhöz bővebben kifejtett véleményt várunk az adott műről. Az esetleges kérdéseket, a beszerezhetőségét illetőleg, vagy az esetleges feliratkérést az arra nyitott topicban kéretik elintézni. Esetleg PÜ-ben, vagy e-mailben is érdeklődhetsz a felirat készítőjénél. Ha pedig ilyen üzenetet találsz, ne válaszolj rá! Ha mindenképp segíteni akarsz, akkor azt PÜ-ben tedd! Az ilyen jellegű posztok törlésre kerülnek!
Szerkesztette: Xiaoyu - 09-06-2018 21:22
 
http://dragonriders.tk/
Ugrás a fórumra:
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.