Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 14

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,742
· Legújabb tag: asterix88
Facebook
Kis helyzetjelentés

Yo minna!

Gondoltam, írok egy kis helyzetjelentést, mivel eléggé belassultunk a kiadásokkal. A szokásokhoz híven az Élet változatlanul közbe-közbeszól, így a projektek kiadása lassan halad, ugyanakkor a háttérben gőzerővel dolgozunk. (A szemfülesek ezt a projektek állása alatt láthatták is.)

Ami viszonylag sok időt elvett mostanság, hogy összeállítottam a listát az elveszett videós kiadásainkról, ami 95%-ban el is készült, így megkezdődik ezek pótlása, ahogy időnk engedi. Ezekről nem közlök külön hírt, van bőven ilyen projekt...

Illetve Neme volt olyan kedves, hogy a betoncipőt elkerülendő, bevállalta az inda profilunk feltámasztását :)

Végül továbbra is keresünk webmestert, aki sok egyéb terhet le tudna venni a vállunkról, hogy több időnk jusson a projektekre.

Összegezve, kitartást, haladunk, lesznek kiadások előbb vagy utóbb, na meg mindjárt itt az év vége is!

További szép napot~

AniMagazin 68

Paripi Koumei, Ryman’s Club, Bakuten!! és Uma Musume Pretty Derby anime ajánlók, vélemények a tavaszi szezonos animékről, nyári szezonajánló, retro, remake és manga bemutatók, Japán filmhét és con beszámolók, Top10 Square videójáték és Touken Ranbu ajánlók, Raving Gamers Cosplay Team interjú, és további remek cikkek az ingyenes, online AniMagazin legújabb számában!

Július 26-án megjelent a magazin 68. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Spy x Family, Paripi Koumei, Ryman's Club, Bakuten!!, Uma Musume Pretty Derby, Muteki Choujin Zanbot 3, Nyári szezon 2022, Szezonos Animékről, Remek Remake: Anime remake-ek)
 • Manga (Great Teacher Onizuka, Nurarihyon no Mago)
 • Live action (Handmade Love, Japán filmhét)
 • Kontroller (TOP 10 Square videójáték, Touken Ranbu)
 • Rendezvény (Budapest Comic Con, Nyári Fantasy Expo, SzolnoCon, JapanExpo - Párizs)
 • Távol-Kelet (Zen at War III.)
 • Zene (Open the Gate! Kingdom!, Okui Masami)
 • Kreatív (Raving Gamers Cosplay Team)
 • Sensei tutorial (Érettségi japán nyelvből)

Letöltés

AniMagazin 67

Ousama Ranking, Kai Byoui Ramune és Natsume Yuujinchou anime ajánlók, vélemények a tavaszi szezonos animékről, nyári szezonajánló, Ushio to Tora (1992) és TOP 10 kékhajú karakter bemutatók, Erha danmei könyvajánló, manga (pl. Boyfriends.), film (pl. Ran) és játék (pl. Trek to Yomi) ismertetők, Nekovi cosplay interjú, és további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában! Közzétettük új olvasói kérdőívünket is, kérjük, töltsétek ki minél többen!

Május 25-én megjelent a magazin 67. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru, Ousama Ranking, Kai Byoui Ramune, Barátok könyve: Natsume Yuujinchou, Grimm Douwa: Kin no Tori, Nyári szezon 2022, Szezonos animékről, TOP 10 kékhajú karakter, Ushio to Tora (1992), Etra-chan saw it!)
 • Manga (Éden, a soha véget nem érő világ, Boyfriends., The Witcher: Ronin, Élőholtak örvényében - avagy a Crossed és az Uzumaki összehasonlítása)
 • Live Action (Along with the Gods: The Last 49 Days, Kurosawa Akira: Ran)
 • Könyvtár (The Husky and His White Cat Shizun)
 • Kontroller (Resident Evil történelem II., Trek to Yomi)
 • Távol-Kelet (Zen at War II.)
 • Kreatív (cosplay - Nekovi interjú)

Letöltés

Weak Hero

Yo minna!

Mivel megint megtaláltak minket Copyright ügyben, így a Weak Hero mangát innentől Yakhan Yeong-ung (WH) néven találjátok meg a mangaolvasóban. Továbbra is webszerkesztőt keresünk, mert lassan megunom a dolgot és lelövöm a mangaolvasó részleget...

AniMagazin 66

11 éves lett az AniMagazin!

Hoshiai no Sorai, Kuuchuu Buranko és El-Hazard anime ajánlók, vélemények a téli szezonos animékről, tavaszi szezonajánló, JoJo (1993) és TOP 10 elf bemutatók, Fantasy Expo és MondoCon beszámolók, k-pop, manga (pl. Origin) és játék (pl. japán témájú társasjátékok) ajánlók, Klepth cosplay interjú, és további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Március 23-án megjelent a magazin 66. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Sasaki to Miyano, Boku no Tonari ni Ankoku Hakaishin ga Imasu., Hoshiai no Sora, Dive!!, Kuuchuu Buranko, El - Hazard, Relic Armor Legaciam / Dragon's Heaven, Tavaszi szezon 2022, Szezonos Animékről, TOP 10 Elf, Hős Típusok, JoJo's Bizarre Adventure (1993), 5 morálisan komplex anime)
 • Manga (Origin, Appleseed, Who made me a princess)
 • Live action (Kinou Nani Tabeta?)
 • Könyvtár (Jo Peters: A japán életmód művészete)
 • Kontroller (Resident Evil Történelem - Első fejezet, Japán témájú társasjátékok)
 • Rendezvény (Fantasy Expo, Tavaszi MondoCon)
 • Távol-Kelet (Kiseru - A japán pipa, Zen at War I.)
 • Zene (K-pop 2021, 2021 Legjobb k-pop-számai: A ráadás)
 • Kreatív (Klepth interjú, Cosplay Photoshoots)

Letöltés

Szerkesztő kerestetik!

Yo minna!

Szerkesztőt keresünk a Black Bullet mangához! Jelentkezni a namidasub@gmail.com-on tudtok az itt található teszt elkészítésével.

BÚÉK

Eltelt egy újabb esztendő (vagyis valahogy sikerült túlélnünk). Talán sikerült kicsit aktívabbaknak lennünk, minden esetre igyekeztünk. Ez úton szeretnénk megköszönni nektek a támogatást és sikerekben, animékben és mangákban gazdag boldog új esztendőt kívánni!

Mivel újévkor szokás fogadalmat tenni, elindítom én (Xiaoyu), aztán ha van kedvetek, csatlakozzatok ti is a sajátjaitokkal! Lássuk: 2022-ben aktívan fogom fordítani a Rave-et és az Aho-t, illetve befejezek két projektet! (Nem túl magas a mérce, de én már most tudom, hogy húzós évem lesz, szóval nézzétek el nekem...-.-")

Happy birthday! - 12 évesek lettünk!

Bizony, bizony, ezt is sikerült megélnünk! Épp ma van 12 éve, hogy cat meg én úgy határoztunk, meghódítjuk a vilá... Mármint az animés közösséget. Az elmúlt 12 évben sok-sok embert ismerhettünk meg eme kis hobbi révén, sok új barátságot kötöttünk, amire máskülönben talán nem is lett volna lehetőségünk. Nagyon hálásak vagyunk minden (valaha volt) csapattagnak és persze minden látogatónknak! Nélkületek nem jutottunk volna el eddig!!!

Bár az elmúlt időszak nem volt túl termékeny, sajnos, mind felnőttünk és lett más egyéb is, amire időt kell áldoznunk, de még itt vagyunk és csináljuk, ahogy időnkből és erőnkből telik, mert mindannyian imádjuk az animéket és a mangákat, és azt szeretnénk, ha mások is élvezhetnék velünk együtt eme remekműveket!

És akkor nem is húzom tovább a szót! Isten éltesse Namida-chant, és hip-hip-hurrá mindenkinek a NamiDa FanSubnál, mert nélkületek nem menne! :) Nektek pedig, kedves látogatók, köszönjük a támogatást, és reméljük, találtok kedvetekre valót a szülinapi ajándékok között!

AniMagazin 64

Fumetsu no Anata e, Mo Dao Zu Shi 3, Mononoke és téli szezonos ajánlók, retró rovat, vélemények az őszi szezonos animékről/donghuákról, One Piece és The Legend of Zelda bemutatók, Koreai Filmfesztivál és MondoCon beszámolók, manga (pl. Pumpkin Scissors), dorama (pl. Squid Game) és zenei (pl. Royal Scandal) ajánlók, Reikocakes cosplay interjú, és további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

November 24-én megjelent a magazin 64. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Violet Evergarden, a mozifilmek, Fumetsu no Anata e, Mo Dao Zu Shi 3, Idolish7, Mononoke, Seisenshi Dunbine, Téli szezon 2022, Szezonos animékről, One Piece-ről dióhéjban, A “Girls with gun” trilógia)
 • Manga (A dicsőség kardja, Pumpkin Scissors, (Az) Álomvadászok)
 • Live action (Squid Game, Along with the Gods: The Two Worlds, Koreai Filmfesztivál 2021)
 • Kontroller (The Legend of Zelda, Nintendo Switch)
 • Rendezvény (Őszi MondoCon)
 • Távol-Kelet (Mit érdemes megnézned Japánban 21. rész - Fushimi Inari szentély, Politikai lombhullás)
 • Zene (Nugu k-pop csapatok, A Nizi Project és a NiziU, Royal Scandal)
 • Sensei Tutorial (Mi fán terem a japán nyelv?)
 • Kreatív (cosplay - Reikocakes interjú, cosplay - Photoshoot ajánló)

Letöltés

Sayonara, laider!

Egy szomorú hírt kell közölnünk. Sajnos az élet dolgai nem engedik tovább laidernek, hogy továbbra is a hobbi fordítással foglalkozzon, ezért búcsúzik tőletek és a NamiDa FanSubtól. Laider az egyik legrégebbi tagunk. Ő fordította például a Sakura no Uta, Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai mangákat, és több project szerkesztésénél segédkezett.

Pontosan tudjuk, hogy felnőttként milyen nehéz összeegyeztetni a hobbinkat az életünkkel. Bármilyen fontos is legyen nekünk, bármennyi örömet is okozzon, sokszor rengeteg más dolognak kell prioritást adnunk. Napról napra szembetaláljuk magunkat olyan problémákkal, amiket más nem old meg helyettünk. Néha pedig úgy döntünk, hogy más álmokat fogunk üldözni, és ezért el kell engednünk egy másikat.

Szívből kívánjuk, hogy megtaláld az oda vezető utat! Köszönjük, hogy ilyen hosszú ideig velünk voltál!
Ha egyszer visszatérnél hozzánk, ez a baráti közösség mindig visszavár!

Goodbye
Viszlát Laider! Hiányozni fogsz!

©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.