Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,952
· Legújabb tag: diazybell88
Facebook
Sayonara, Kadiri, DanielSTRi!

Sayonara, Kadiri, DanielSTRi!


Kedves közösségünk! Úgy tűnik, 2021 sem lesz a mi évünk. Sajnálatos módon a mai napon két régi tagunk úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a hobbi fordítást, és búcsút mond ennek a hobbinak, egyben az oldalunknak. A hátrahagyott projectjeik többségét megpróbáljuk majd befejezni, ahogy az erőnk engedi. Az oldalt továbbra sem szeretnénk feladni, még ha kevesebb időnk is jut rá. Reméljük, idén több munkatársat már nem veszítünk el.

Mindenesetre, köszönjük azt a hatalmas mennyiségű munkát és odaadást, amit Kadiri és DanielSTRi a fordításokba fektetett. Őszintén sajnáljuk, hogy mennetek kell. Reméljük, sikeresek lesztek az életben és megtaláljátok a boldogságot.

Cat999 és Xiaoyu

2020. téli szezon + jelentés

 

Yo minna!

A téli szezonból az alábbiak várhatóak tőlünk előbb vagy utóbb:

[¤ Log Horizon: Entaku Houkai // Fordító: Xiaoyu
[¤ Majutsushi Orphen Hagure Tabi: Tennin no Isan // Fordító: Kadiri (kérdőjeles)

Illetve a Részletekre kattintva olvashatjátok azt a néhány jelentést, ami beérkezett. (Nem sok minden változott, ami a szabadidőnket illeti...)

AniMagazin 58

Megjelent az 58. szám!
Great Pretender, Scumbag System, Kono Danshi és téli szezonos ajánlók, TOP10 cross-dresser, interjú a DragonHall TV csapatával és Rhysa cosplayerrel, megemlékezünk néhány idei eseményről: 25 éves a Ghost in the Shell movie, 1000. fejezetéhez érkezik a One Piece, 20 éves a JAM Project együttes, véleményezzük az őszi anime felhozatalt, folytatódik a K-pop rovat és a ‘Solo leveling’ ajánló, Tadaima, Okaeri és Hana to Akuma manga ismertetők, játék bemutatók, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!


November 19-én megjelent a magazin 58. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Made in Abyss - a mélység rettenetes titka, Great Pretender, Scumbag System, 25 éves a Ghost in the Shell movie, Kono Danshi, Téli szezonajánló, Szezonos animékről, TOP10 Cross-dresser, One Piece, az út 1. fele)
 • Manga (Biomega, 'Solo leveling' történetek 2., Tadaima, Okaeri, Hana to Akuma)
 • Kontroller (Donkey Kong történelem, Genshin Impact)
 • Riport (DragonHall TV)
 • Távol-Kelet (Chureito Pagoda, Kamikaze)
 • Zene (Mi is az a K-pop VII. - Ismert előadók híresebb dalai 4., 20 éves a JAM Project)
 • Kreatív (Rhysa interjú, Cosplay photoshoot)

Letöltés

AniMagazin 57

Kitsutsuki Tanteidokoro, Carole & Tuesday és őszi szezonos ajánlók, TOP 5+5 yuri és BL lista, megemlékezünk Kon Satoshi munkásságáról és véleményezzük a nyári anime felhozatalt (Monster Musume, Appare-Ranman, Mo Dao Zu Shi Q, Fugou Keiji stb.), folytatódik a K-pop rovat és a CLAMP bemutató, ‘Solo leveling’ sztorik és Shimanami Tasogare manga ismertetők, könyv és játék ajánlók, bemutató a jakuzáról, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Szeptember 22-én megjelent a magazin 57. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Kitsutsuki Tanteidokoro, Carole&Tuesday, BeyWheelz, Őszi szezonajánló, Szezonos animékről (Kanojo Okarishimasu, Monster Musume no Oishasan, Appare-Ranman, Houkago Teibo Nisshi, Uzaki-chan wa Asobitai!, Mo Dao Zu Shi Q, Chuan Shu Zijiu Zinan, Fugou Keiji: Balance:Unlimited, Great Pretender, Kyojinzoku no Hanayome), TOP5+5 Yuri&Boys Love, Kon Satoshi, Anime Térkép)
 • Manga (CLAMP univerzum 2., xxxHolic, Ronin, Chouka Kou manhua, 'Solo leveling' történetek 1., Shimanami Tasogare)
 • Live action (HIStory 3)
 • Könyvtár (A miso levesben - Murakami Ryu tollából, Zilált hajam / Szomorú játékok)
 • Kontroller (Metroid, Nintendo DS korszak)
 • Távol-Kelet (Sok út vezet a nirvánába, Tokiói Nemzeti Múzeum, Jakuza)
 • Zene (Mi is az a K-pop VI. - Ismert előadók híresebb dalai 3.)
 • Kreatív (Cosplay photoshoot)

Letöltés

2020. őszi szezon + jelentés

Yo minna!

A mostani szezonból egyelőre semmit sem tervezünk vinni. Mint ti is tapasztaltátok, jelentős hányadban kihaltunk. Ahogy már ezerszer leírtam - és valószínűleg még le is fogom - a nagybetűs Élet közel sem olyan egyszerű, mint annó a kamaszéveink során. Azért igyekszünk haladgatni. (Pláne cat, nagy tapsot neki! :D)

És akkor szokottan, a Részletek alatt olvashatjátok a jelentéseinket. (Még frissül majd.)

AniMagazin 55

Megjelent az AniMagazin 55. száma!
Haikyuu!! TO THE TOP, Paris no Isabelle, Tong Ling Fei és nyári szezonos ajánlók, folytatódik a K-pop rovat és Az anime kora Magyarországon cikksorozat, CLAMP-univerzum, Yu-Gi-Oh! és Az anime helyzete az elmúlt évtizedben bemutatók, Yakusoku no Neverland és One Punch Man manga ajánlók, szezonvélemények többek között az Artéről, Kakushigotóról, BNA-ról, TOP 10 japán konzol, Final Fantasy VII Remake, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Május 19-én megjelent a magazin 55. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Kabukichou Sherlock, Haikyuu!! TO THE TOP, Paris no Isabelle, Tong Ling Fei, Nyári szezonajánló, Szezonos animékről, Yu-Gi-Oh! 1000, CLAMP-univerzum és a Tsubasa Chronicle, Az anime helyzete az elmúlt évtizedben, Az anime kora Magyarországon: Ezt írtátok ti 5.)
 • Manga (Yakusoku no Neverland, One Punch Man)
 • Live action (SOTUS - Igaz szerelmünk története, If Cats Disappear from the World)
 • Könyvtár (Piercing regény – az emberi elme sötét bugyrai)
 • Kontroller (TOP 10 japán konzol, Final Fantasy VII Remake, Trials of Mana)
 • Távol-Kelet (Thaiföld japán megszállása, Unicorn Gundam Statue)
 • Zene (Mi is az a K-pop IV. - Ismert előadók dalai, Chihara Minori)
 • Kreatív (Elsőkézből VII. - A mangaszerkesztés alapjairól, Adamsky interjú, Cosplay Photoshoot)

Letöltés

Maradj otthon!

Kedves tagjaink!

Tekintettel a koronavírus-járványra és a Kormány útmutatására, mi is arra buzdítunk mindenkit, aki megteheti, hogy maradjon otthon! Védjük meg egymást közös erővel!

Mi pedig igyekszünk ehhez a legtöbbel hozzájárulni. Hamarosan rájöttök, mivel! :D

Üdv.:

~ NamiDa FanSub Team ~

AniMagazin 54

Megjelent az AniMagazin 54. száma!
9 éves az AniMagazin! A tartalomból: Nezha, Jormungand és tavaszi szezonos ajánló, folytatódik a K-pop rovat és Az anime kora Magyarországon cikksorozat, The Scum Villain’s Self-Saving System és Nyugati utazás könyvbemutatók, TOP 10 Doga Kobo anime, szezonvélemények többek között az Invadedről, Eizoukenről, Ishuzoku Reviewersről, rendezvénybeszámolók, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!
 
Március 18-án megjelent a magazin 54., szülinapi száma. Jó szórakozást hozzá!

Kérjük, töltsétek ki legújabb olvasói kérdőívünket is, hogy a magazin folyamatosan fejlődhessen. Nagyon számítunk véleményeitekre!

Tartalom:

 • Anime (Shirokuma Cafe, Usavich, Nezha: The Devil’s Birth, Yu-Gi-Oh! 0, Tavaszi szezonajánló, Szezonos animékről, TOP 10 Doga Kobo, Miért szerettük (és miért nem) a GitS - S.A.C.-et?, Az anime kora Magyarországon: Ezt írtátok ti 4., Elfen Lied – Kell nekünk ehhez szinkron?)
 • Manga (Jormungand, The Gamer)
 • Live Action (Sonic, a sündisznó)
 • Könyvtár (The Scum Villain’s Self-Saving System - avagy volt élet a Mo Dao Zu Shi előtt is, Nyugati utazás - Az ős shounen fight)
 • Rendezvény (SzolnoCon, Fantasy Expo, Amai Miracle Tour)
 • Távol-Kelet (Roppongi Hills - Mori Tower)
 • Zene (Mi is az a K-pop? III. - Dalok és albumok)
 • Kreatív (Dhommy és Telperion cosplay interjú, Cosplay Photoshoot)

Letöltés

2020. tavaszi szezon + jelentés

Yo minna!

A tavaszi szezonból nem tervezünk vinni semmit. Épp eléggé be vagyunk úszva így, hogy már mindahányan dolgozunk, na meg egy páran eszement módjára még tanulunk is mellette. Szokás szerint a Részletekre kattintva olvashatjátok a jelentéseket, azonban előtte még engedjetek meg egy kis ömlengést:

Vannak olyan projektjeink, amikből tudnánk haladni, ha lenne rá emberünk. Ilyen pl. az Arisa, a Kuruyome, cat mangái meg a Bakuman is. Viszont se lektor, se szerkesztő nincs, aki ténylegesen ráérne és nem tűnne el 2-3 hónapon belül. És őszinték leszünk, eléggé demotiváló, hogy bár haladhatna a projektünk, de rajtunk kívül álló okok miatt áll. Szóval ha bárki érez magában késztetést, és ami a legfontosabb, kitartóan tud dolgozni, az jelentkezzen! Ellenkező esetben, marad ez a tempó és szép lassan kihal a csapat. :( /Xiaoyu/

AniMagazin 53

Megjelent az AniMagazin 53. száma!
Penguin Highway, Slam Dunk és Kurokami ajánló, folytatódik a K-pop rovat, a BL visual novel és Az anime kora Magyarországon cikksorozat, Kingdom és Élősködők filmajánlók, Fate-kalauz, TOP 10 original anime a 2010-es évekből és TOP 10 Haikyuu!! jelenet, animés évértékelő 2019, fansub formázási tippek, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!
 
Január 22-én megjelent a magazin 53. száma. Jó szórakozást hozzá!

Tartalom:

 • Anime (Penguin Highway, Kimi to, Nami ni Noretara, Slam Dunk, Haikyuu DVD ajánló, Téli szezonajánló, 2019 évértékelő, TOP 10 Az elmúlt 10 év legjobb original animéje, TOP 10 Haikyuu! jelenet, Sorskalauz - Kalandozás a Fate világában, Az anime kora Magyarországon: Ezt írtátok ti 3.)
 • Manga (Kurokami, Az idő vasfoga)
 • Live action (Kingdom, Élősködők)
 • Kontroller (The Legend of Heroes, Super Mario All Stars, A nagy BL Visual Novel összefoglaló V.: Egyjátékos cégek)
 • Rendezvény (Őszi PlayIT, Téli MondoCon)
 • Távol-Kelet (A 731-es alakulat, Kyoto Manga Museum)
 • Zene (Mi is az a K-pop? II. - A K-pop rajongói tábor)
 • Kreatív (Elsőkézből VI.: Formázási Tippek és Trükkök, Az év cosplayese és photoshootja)
 • Hátlap - AP reklám

Letöltés

©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.